Scorpionii Galbeni, ceremonie de bun sosit la Timișoara. Au fost întâmpinați de ministrul Apărării, Mircea Dușa

Data publicării:
scorpioni A



Cu puțin timp înaintea orei 9, în Piața Victoriei erau doar câțiva zeci de spectatori, însă numărul lor a crescut în minutele următoare. Ministrul Mircea Dușa a sosit exact la ora 9, fiind întâmpinat de oficialitățile locale.

Sub privirile timișorenilor prezenți, militarii s-au aliniat și au defilat, în ritmuri de fanfară. Ceremonia a avut loc și cu o zi înainte, în același loc, însă era doar o repetiție pentru ca lucrurile să se desfășoare joi, în prezența ministrului, ca la carte.

UPDATE. Misiune îndeplinită! Asta au raportat astăzi în faţa sutelor de timișoreni cei aproape 600 de militari din cadrul Batalionului 2 Scorpionii Galbeni. S-au întors cu toţii cu bine acasă după 6 luni de misiune într-una din cele mai periculoase zone din Afganistan, Zabul.

Batalionul 2 Scorpionii Galbeni este ultimul care s-a întors în ţară din teatrele de operaţii din Afganistan. Militarii bănăţeni au fost înlocuiţi de cei din Batalionul Lupii Negrii din Iaşi. În Afganistan, militarii români au participat la misiuni de păstrare a siguranţei şi a păcii în zonă.

CITEȘTE ȘI: Scorpionii Galbeni, pas de defilare în Piața Victoriei. Imagini cu militarii care și-au riscat viața în Afganistan 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri