Se pot apuca de lucru pe lotul 1 de autostradă Nădlac - Arad

Data publicării:
autostrada santier

Asocierea Astaldi - MaxBoegl a fost desemnată câştigătoare a licitaţiei derulate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România pentru construcția lotului 1 de autostradă Nădlac - Arad. Lotul 1 trebuie să fie construit inițial de o firmă românească – Romstrade, dar contractul a fost reziliat din cauza întârzierilor apărute.

Ulterior s-a făcut o nouă licitație, prin care era desemnată câștigătoare asocierea Astaldi–MaxBoegl, dar licitația a fost contestată în instanță. Acum, judecătorii au stabilit că plângerile nu sunt întemeiate, iar constructorii se pot apuca de lucru.

”La data de 12.12.2013 Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondată plângerea împotriva rezultatului procedurii de atribuire formulată de asocierea PORR CONSTRUCT S.R.L. - PORR BAU GmbH. Hotărârea este irevocabilă. De asemenea, prin decizia nr. 4773/04.11.2013, Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondată plângerea împotriva rezultatului procedurii de atribuire formulată de Asocierea S.C. CCCF Drumuri şi Poduri Timişoara SRL - S.C. Societatea de Construcţii în Transporturi SA- S.C. Luca Way S.R.L. Hotărârea este irevocabilă”, a anunțat vineri casa de avocatură Boştină şi Asociaţii.

Cei de la Astaldi sunt cei care au construit autostrada Arad-Timișoara, cea care a avut până acum nenumărate probleme.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri