VIDEO. Imagini 3D cu tronsonul 5 al Autostrăzii Sibiu-Pitești. Pe cei 30 de kilometri vor fi 13 poduri, 3 pasaje și un viaduct

Data publicării:
Proiect 3D al lotului 5 din Autostrada Sibiu-Piteș
Proiect 3D al lotului 5 din Autostrada Sibiu-Pitești. Sursa: captură video

Imagini 3D cu traseul unui tronson din Autostrada Sibiu-Pitești au fost publicate de CNAIR. Este vorba despre secțiunea 5 Curtea de Argeș – Pitești, un tronson de 30 de kilometri pentru care a fost emisă autorizația de construire în iunie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Secțiunea cuprinde 13 poduri, 3 pasaje, un viaduct, 3 noduri rutiere la Curtea de Argeș, Băiculești și Bascov, 2 spații de servicii, câte unul pe fiecare sens, 2 parcări de scurtă durată, de-o parte și de alta a drumului, 2 centre de coordonare și întreținere, la Bascov și la Curtea de Argeș, potrivit ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă.

Imaginile 3D, publicate de CNAIR pe pagina de Facebook, au fost realizate de Astaldi, compania care va construi tronsonul de autostradă.

Contractul pentru proiectarea şi execuţia lotului 5 Piteşti- Curtea de Argeş a fost semnat în mai 2020 cu Astaldi pentru 1,7 miliarde lei.

Singurul tronson în execuţie între Sibiu şi Piteşti este Lotul 1 Sibiu - Boiţa cu o lungime de 13 km. Compania austriacă Porr a realizat deja 40% din lucrări, prin urmare la finalul anului viitor această porțiune din autostradă va fi gata.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri