Timișoara Saracens, în fața finalei Cupei Regelui. Bănățenii evoluează cu trofeul pe masă cu CSM Știința Baia Mare

Data publicării:
saracens

„Totul depinde doar de noi nu de unde sunt eu puternici sau slabi, ca să îi putem bate. Trebuie să jucăm ceea ce am învățat în acest an, să ne facem jocul sută la sută și atuni nu cred că o să fie probleme în a câștiga meciul. Suntem Timișoara și în campionat am dovedit că suntem cea mai bună echipă!", anunță Vasile Rus - Timișoara Saracens.

„Respectăm Baia Mare și ceea ce au realizat și este clar că sunt o echipă bună dacă au ajuns în finală. Trebuie să înțelegem că va fi un meci foarte greu de câștigat, dar noi vom da totul pentru a obține rezultatul pe care îl așteptăm cu toții", spune Grangier Heykell - antrenor Timișoara Saracens.

Și băimărenii sunt conectați sută la sută la miza primei finale a sezonului și sunt de părere că echilibrul va domina duelul de pe stadionul „Arcul de Triumf".

„Este un meci dintre cele mai bune echipe din campionatul intern. Întotdeauna am avut meciuri foarte grele cu ei. Două echipe care se cunosc foarte bine, iar echipa care va greși mai puțin va câștiga!", precizează Vasile Lucaci - antrenor CSM Știința Baia Mare.

„Va fi un meci greu, ca de obicei cu Timișoara. Șansele sunt împărțite 50 la 50 la sută. Noi vom vrea să mai venim cu un nou titlu, o nouă cupă la Baia Mare", adaugă Cristian Diniș-Vîrtic - CSM Știința Baia Mare.

La finala competiției al cărei trofeu este oferit de Casa Regală nu vor lua parte, în total, 12 jucători - opt de la Timișoara și patru de la Baia Mare - care fac parte din lotul naționalei ce va lua calea Angliei pentru a participa la Cupa Mondială.

Reporteri: Claudiu Sav, Nicolae Mihalcea
Operator: Andrei Marina, Kristian Kosa
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri