Un avion cu 108 pasageri la bord, pe ruta București - Koln, a aterizat de urgență la Timișoara

Data publicării:
aeronava prima

”Aeronava care avea ruta București - Koln a aterizat de urgență la Timișoara după ce pilotul a semnalizat depresurizarea apartului de zbor. Aeronava a aterizat în siguranță la Timișoara, la ora 8 și 35 de minute”, a afirmat Nicoleta Trifan, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara.

"Această decizie a fost luată pentru a preîntâmpina o posibilă problemă la sistemul de presurizare a aeronavei. Dorim să menţionăm că nu a fost vorba de o depresurizare a cabinei, ci doar au fost urmate procedurile standard, în conformitate cu reglementările Autorităţii Aeronautice Române", a comunicat Blue Air.

Pasagerii au fost debarcați și transportați în aerograră, unde au stat până la sosirea unei alte aeronave. Cei 108 pasageri au așteptat aproape patru ore până la sosirea unei alte aeronave. În același avion, cu care pasagerii s-au îndeptat spre destinația finală, a sosit și o echipă tehnică, pentru a efectua verificări la aparatul de zbor cu care au plecat inițial.

Cea de-a doua aeronavă a plecat spre Koln la ora 12 și 32 de minute.

Reporter: Raluca Popa
Operator: George Ștefăniță
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri