Un nou caz de trafic de persoane și prostituție în Timiș. Doi suspecți, reținuți cu mascații, după ce s-au folosit gaze lacrimogene!

Data publicării:
prostitutie 1



Potrivit anchetatorilor, ei au racolat două tinere, de 16 ani, și sub amenințarea bătăii, le-au forțat să întrețină raporturi sexuale cu diverși inși, în schimbul unor sume cuprinse între 50 și 80 de lei.

În 5 august, fetele au reușit să evadeze din casa unde erau ținute sechestrate, una a fost prinsă și pusă înapoi ”la muncă”, însă cealaltă a fost salvată, de localnici, de pe stradă, și a ajuns la Poliție, unde a putut să-și depene povestea despre calvarul care-l trăise.

În urma acestei relatări, polițiștii și procurorii au descins la locuința suspecților, însă oamenii legii au fost întâmpinați de apropiații celor vizați: au venit cu bâte, lopeți și alte ”arme”, deciși să-i pună pe fugă pe anchetatori. În aceste condiții, s-a solicitat intervenția mascaților, care au folosit gaze lacrimogene. Numai astfel s-a reușit prinderea celor doi inși suspectați de trafic de persoane. În prezent, ei sunt audiați pentru a se clarifica întreaga poveste.

Un aspect interesant: liderul rețelei, individul de 22 de ani, nu e la prima confruntare cu Poliția. În urmă cu ceva vreme, a fost prins conducând o mașină cu numere false și i s-a solicitat să însoțească echipa de poliție, la bordul acelui vehicul, până la sediul unității, pentru anchetă. Ce s-a întâmplat însă? În timp ce mașina mergea, a sărit, pur și simplu, de la volan, sperând să se facă nevăzut. Nu s-a întâmplat așa, a fost prins și cercetat, i s-a întocmit dosar penal, însă probele adunate n-au fost suficiente pentru o condamnare.

Reporter: Gerhard Ernst
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri