Obiective turistice din Banat, promovate de modele internationale

Data publicării:
miss resita
Unul dintre cele mai importante concursuri de frumusețe din lume - Top International Model of the World - a fost organizat in premiera in Romania, in statiunea Baile Herculane. Inainte de gala propriu zisă cei 20 de participanti de pe 3 continente au vizitat obiective turistice din Banat, precum cascada Bigar, statiunea Baile Herculane, dar si Timisoara - locuri unde spun că vor reveni și despre care vor povesti in tarile lor natale. Câștigul în turism e garantat, susțin organizatorii.

Top modelele din Brazilia, India si Estonia s-au declarat incantate de vizitele pe care le-au facut in Banat.

„Am fost la cascade, în biserici. Îmi place foarte mult aici. Dacă aș putea, m-aș muta aici”, spune Saksham Ghai, Mister India Galaxy.

„Am vizitat cascada Bigăr, Timișoara. Ai mai vizitat România? Nu, sunt pentru prima dată aici, dar mi-ar placea să revin”, adaugă și Diana Haprova , Miss Estonia.

„Le vei recomanda prietenilor tăi zona? Desigur! Iar eu îmi voi termina studiile, iar într-un an sau doi mă întorc cu siguranță, pentru că este foarte frumos”, este de părere și Frank William, Mister Brazilia.

Stațiunea Băile Herculane si hotelurile din zona vor avea de castigat pe termen lung, datorita organizarii unor astfel de evenimente.

„Ne bucurăm că în industria ospitalității putem să primim oaspeâi din peste 20 de țări, care credem că în timp, alături de alte demersuri pe care le facem împreună cu asociații din Herculane, să transmitem mesajul acestui loc mai departe. Este un loc minunat, încărcat de istorie și este al nostru, al tuturor”, explică Laura Pătru, managerul hotelului.

Turiștii împărtășesc părerea managerilor de hoteluri.

„Este un pas pentru promomvarea zonei, este un lucru foarte bun, să se mai facă astfel de evenimente.”

„Ar trebui organizate mai des. mai ales pentru că româncele noastre sunt frumoase, iar stațiunea merită.”

„Pe viitor poate, peste câțiva ani când o să intinerească și Herculanele, poate o să fie mai cunoscută.”

Organizatorii „Top International Model of the World” au ales Băile Herculane ca loc de desfășurare al competiției datorită potentialului pe care il are statiunea.

„Este foarte important, mai ales că este prima oară când se face un concurs de acest gen în Romania. În acest concurs am vrut să aducem modele internaționale, dar să promovăm și Romania”, povestește Robert Cazan, organizator „Top International Model of the World”.

Editia de anul trecut a concursului „Top International Model of the World” a fost organizată în Spania.

Reporter: Alexandra Marian Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri