Sari la conținut

Până pe 20 martie, ACS Poli trebuie să plătească peste 140.000 de euro

Cinci zile mai au la dispoziție oficialii lui ACS Poli pentru a plăti datoriile de peste 140.000 de euro, către diferiți jucători. În caz contrar, echipa riscă să fie penalizată, din nou, cu 3 puncte.

ACS Poli riscă să piardă cele trei puncte acumulate în deplasarea de la Botoșani, din weekend. Conducerea alb-violeților mai are mai puțin de o săptămână la dispoziție pentru a închide datoriile către fostul club al lui Pedro Henriqe și către foștii jucători, Sacha Kirchstein și Georgi Sarmov. În total, peste 140.000 de euro. Sorin Drăgoi, președintele clubului nici nu ia în calcul varianta în care echipa ar fi, din nou, penalizată.

„Sincer nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva, nici măcar nu iau în calcul. Am convingerea că noi trebuie să facem toți un efort, împreună, să punem umărul și să sprijinim echipa asta”, a spus Sorin Drăgoi, președintele ACS Poli Timișoara.

Conducătorii clubului dau asigurări că problema financiară va fi rezolvată la timp, iar jucătorii spun că au încredere în capacitatea oficialilor de a stinge datoriile și că se concentrează, în continuare, doar pe ceea ce au de făcut în teren.

„Eu, unul, nu mă gândesc că vom fi depunctați pentru că ne-au promis, ne-a promis și domnul primar că va rezolva problema și nu cred... E frustrant când câștigi pe teren și îți ia din puncte, îți dimineazuă șansele de a rămâne în prima ligă, dar noi avem mare încredere în ei”, admite Alexandru Popovici.

„Dacă o să ne ia cele trei puncte, ar fi o mare problemă, pentru că noi am făcut tot ce a depins de noi să obținem puncte și sper ca și ei, conducerea, să se țină de promisiune și să continue pe acest drum”, spune și Cristian Bocșan.

„Sper să nu ajungem vreodată ca echipa orașului și a comunității, a județului să fie pusă în situația de a le spune jucătorilor că au câștigat în teren și că, comunitatea - fani, suporteri, instituții - să spună că nu suntem în stare să facem rost de acei bani”, a completat Drăgoi.

20 martie e data la care ACS Poli Timișoara trebuie să depună dosarul de licențiere. Până atunci, bănățenii vor evolua, luni, pe propriul teren, în compania celor de la FC Voluntari.