Rămân în „zona roșie”

Data publicării:
unnamed-2-1
ASU Poli Timișoara a început perfect partida cu Luceafărul Oradea. Bihorenii au scăpat basma curată grație lui Sergiu Moga, care a respins șutul lui Birău. Mijlocașul alb-violeților nu a mai ratat patru minute mai târziu

Replica oaspeților a venit prin Păcurar și Lucaci, dar scorul a rămas neschimbat până după pauză. Arnăutu a ratat singur cu portarul, apoi gazdele au rămas în zece. Telescu a fost eliminat după ce a luat al doilea galben, Păcurar a egalat din lovitură liberă, iar după 4 minute și-a trecut în cont dubla.

Arnăutu a stabilit apoi scorul final, în prelungiri, din penalty, 3-1 pentru Luceafărul, care iese din zona retrogradării.

„Până în acest moment, în 8 etape am dat 4 goluri, era marea noastră problemă că nu reușeam să înscriem. Am etalat un joc de un înalt nivel, mai ales în repriza a doua”, a spus Erik Lincar, antrenorul orădenilor.

În schimb, gazdele rămân pe loc retrogradabil. De altfel, membrii cotizanți se vor întruni, joi, într-o Adunare Generală extraordinară în care vor decide dacă îi vor mai da credit pe bancă lui Sorin Brîndescu.

„Am discutat cu conducerea, când dânșii consideră, eu mă și retrag. De fapt, au demisia mea în alb, nu e asta o problemă. MUSCĂ Cu toții cunoașteți bugetul pe care îl avem… nu am reușit să transferăm jucători de o anumită valoare în vară. Am mizat pe continuitate, suntem cu același nucleu din Liga a IV-a și suntem puțin depășiți valoric”, a spus, după meci, Sorin Brîndescu, antrenorul gazdelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri