Reclamă arbitrajele, înaintea jocului cu CFR

Data publicării:
acs poli
Înaintea deplasării de la începutul săptămânii viitoare, de la Cluj, Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli Timișoara s-a alăturat celor care critică arbitrajul românesc, din ultima perioadă. Conform tehnicianului polist, la Craiova, cele două goluri primite de echipa sa au venit după greșeli ale centralului și unuia dintre tușieri.

„Primul gol a fost offside clar așa cum a spus și Crăciunescu la televizor... și la al doilea, numai dacă ești orb nu vezi. Am avut mingea, a fost fault clar, chiar de galben, la Străuț, s-a lăsat jocul să meargă, am făcut noi fault și a ieșit golul doi. Mă frământă gândul că nu am vrea să fim luați de fraieri”, a declarat Ionuț Popa.

Tehnicianul violeților spune că echipa sa a fost dezavantajată categoric în alte patru jocuri și adaugă că gruparea sa va depune un memoriu către CCA.

„Jocul de la Botoșani, de la Voluntari, de la Craiova, cel cu Târgu Jiu și mai ales cel cu Dinamo de acasă. Nu am nimic nici cu acest președinte al Comisiei, nu am nimic nici cu președintele FRF, dar să nu fim luați de proști. Așa te ia de fraier toată lumea. Văd că cei care au gură mare au arbitraje bune, toți cu gura mare au arbitraj bun”, a completat Popa.

Timișorenii au în continuare probleme de lot înaintea confruntării cu CFR Cluj. Cânu și Novak sunt accidentați, Fernando Llorente - suspendat, în vreme ce și situația medicală a lui Croitoru și Bocșan este una problematică. În ciuda dificultăților, alb-violeții speră la cel puțin un punct în Gruia, pe terenul celei mai în formă echipe din Liga I.

„Joacă bine pe contraatac și dacă îi ataci, te cam prind... au jucători rapizi, pe vârf și pe zonele laterale, o echipă periculoasă pe momentul fix de joc. Așa cum au jucat cu Astra și cu alte echipe, e formația cea mai bună”, a admis tehnicianul alb-violeților.

„Suntem conștienți că ne va aștepta un meci foarte greu, cu o echipă bună a campionatului. Au început cu șase puncte penalizare și acum sunt în primele șase și eu zic că acolo le e locul, pentru că au o echipă foarte bună. Mergem acolo să scoate punct sau puncte”, a adăugat Andrei Artean, de la ACS Poli.

Duelul cu CFR Cluj are loc astăzi, de la ora 18:00, în direct, la Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri