UTA dă golgheterul Ligii a II-a

Data publicării:
petrecap-1
După plecarea lui Dennis Man, atenția a căzut pe un alt junior al Aradului. Adrian Petre şi-a trecut în cont cea de-a opta reuşită în campionat și a devenit astfel, la 18 ani, liderul clasamentului golgheterului în cel de-al doilea eșalon.

„E pe un drum bun, mă bucură modul în care se pregătește, mă bucură că atât înainte de ultima convocare la Lotul Național, pentru dubla cu Finlanda și imediat după a avut continuitate. E meritul muncii, dorinței să se agațe de fiecare joc, să își arate aportul”, spune Roland Nagy, antrenorul arădenilor.

La Sânmartin, „vârful” de 18 ani a speculat perfect o deviere cu capul a lui Andor la un aut de margine bătut lung de David. Și-a continuat astfel forma bună, după ce în etapa recentă a reușit să puncteze de patru ori în poarta celor de la Șoimii Pâncota. Dincolo de aceste reușite, Petre s-a mai înscris pe lista marcatorilor UT-ei, în trei deplasări consecutive: la Suceava, Snagov și Brașov. Adrian Petre va lipsi arădenilor doar o etapă, cu Juventus București, ca urmare a campaniei de calificare a naționalei Under 19 a României, la Europene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri