Sari la conținut

Vor un atacant, pe ultima sută de metri

Cu un singur atacant de meserie pe teren, în amicalul cu Dinamo Pancevo, Laurențiu Roșu a vorbit din nou despre aducerea a încă unui vârf la Arad. Perioada de mercato se încheie în această noapte, însă alb-roșii se pot orienta apo spre jucători liberi de contract.

„Sperăm că o să se rezolve și problema unui atacant, pentru că avem nevoie. Ați văzut că pot apărea accidentări, cartonașe și în plus de asta avem nevoie de concurență la echipă și e bine să mai vină un atacant... vom vedea", explică Laurenţiu Roşu, antrenorul arădenilor.

Oficialul alb-roșu a recunoscut interesul echipei sale pentru ghanezul Sadat Bukari. Vârful de 27 de ani a evoluat între 2012 și 2015 la Astra Giurgiu, în 46 de meciuri, timp în care a marcat de 14 ori. De la plecarea din România, Bukari a mai evoluat în Arabia Saudită și Cipru, iar acum este liber de contract.

„E una din variante... acum să vedem... dacă va veni sau nu. E un jucător care nu a mai jucat din septembrie anul trecut, când a fost în Cipru, din câte am înțeles acum e în Ghana, se antrenează acolo. Vom vedea dacă se ajunge la o înțelegere cu el sau nu", continuă Roşu.

UTA are în lot doar doi atacanți de meserie: Marius Curtuiuș și Adrian Petre. În această iarnă, ocupanta locului secund din liga a doua a adust trei jucători, fundașul macedoneanul Mevlan Adili și mijlocașii Dumitru Munteanu, de la Olimpia Satu Mare și Robert Vîlceanu, de la Steaua.