Un an de emisie. Vedetele fac declarații în exclusivitate la Digi24

Data publicării:
aniversare 20andreea 20banica-51540

La scurt timp după divorțul răsunător de Ștefan Bănică, Andreea Marin a declarat, în exclusivitate pentru Digi24, direct de la Madrid, că se simte o femeie liberă și că îți dorește să fie lăsată în pace de către paparazzi. „Eu mă simt liberă și la mine acasă și nu mă plâng de intersecția mea cu oamenii normali, exista doar câțiva și nici măcar nu pot spune că presa face ceva rău, există doar o parte a presei despre care nu știu dacă sunt jurnaliști cu adevărat, cred că sunt niște amatori cu pretenții de paparazzi.

Nicu Alifantis | Digi24
Ștefan Stan, la „Digimatinal” | Digi24
Ana Blandiana a mărturisit la „Jurnal pentru copii” că soțul a cerut-o în căsătorie la o oră după ce s-au cunoscut | Digi24
Ștefan Bănică jr, invitat la „Conversații esențiale” | Digi24

Cu câteva luni înaintea acestei declarații, pe când cei doi formau încă un cuplu, și Ștefan Bănică a lăsat garda jos și, în emisiunea „Digimatinal” și-a amintit, cu lacrimi în ochi, de tatăl lui. „Tata mă copleşea, în faţa lui eram mut”.

Amintiri plăcute a avut și un alt Ștefan, invitat al Digi24, o adevărată voce a României, Ștefan Stan. Artistul a mărturisit cât de emoționat a fost când s-a aflat în pat cu ...Lady Gaga. „Am primit multe sfaturi de la Lady Gaga, însă prefer să le țin secrete. Însă pot spune că un lucru mi-a spus: muncă, muncă și iar muncă”.

Timp de un an, rând pe rând, vedetele au răspuns pozitiv invitației venite din partea singurului post de știri din România care emite full HD, Digi24. Fie că au fost actori, regizori, muzicieni sau sportivi de talie internaţională toți au răspuns invitaţiei realizatorilor şi au venit cu poveştile lor de viaţă, carieră, au vorbit despre lucrurile la care ţin cel mai mult, despre familii ori despre mari proiecte în care sunt implicaţi.

Aşa am aflat cu toţii despre năstruşniciile pe care le făcea în copilărie Nicu Alifantis: „Mă jucam cu păpușile și... era amuzant! Bine, eram un fel de tată al tuturor păpușilor de pe stradă, să ne înțelegem. Apoi am făcut o boacănă, una destul de urâtă, dar şi amuzantă în acelaşi timp... Noi locuiam într-o casă cu curte și la intrare era o poartă de fier. Era iarnă și era foarte frig...Îmi plăcea să pun limba pe clanța de la poartă pentru că se lipea. Și am stat câtva timp cu limba lipită de clanța porții și am rămas așa. A trebuit să vină tata de la muncă. A luat o cană de apă și mi-a dezghețat limba. Am tras un frig....”

Sau care sunt plăcerile...vinovate ale actriţei Anca Sigartău... „Da, îmi place să joc Solitaire și sunt mai multe chestii! Îmi plac jocurile pe calculator! Nu îmi plac astea agresive!”

Cei mai curioşi din fire au putut afla ce a făcut marele fotbalist Miodrag Belodedici cu primii bani câştigaţi din fotbal. „Cu o sumă de bani m-am dus la cofetaria Casata şi am mâncat trei profiteroale şi mi-a plăcut foarte mult. Şi restul i-am dus acasă şi le-am arătat părinţilor că am câştigat primul meu salariu”.

Ceva ce foarte puţini ştiau au reuşit să afle cei mici de la „Jurnal pentru copii”, şi anume că actorul Vladimir Găitan nu a fost deloc de acord cu alegerea fiicei sale de a deveni actriţă. „Am jucat la debutul fiicei mele care este şi ea actriţă. Eu am fost împotrivă pentru că situaţia materială a unui actor nu e foarte bună în România. Până la urmă am cedat pentru că am zis că trebuie să încerce. A fost partenera mea într-o piesă care se numea: Soare pentru doi.”

Sau cine s-ar fi gândit că atât de cunoscutul arbitru de fotbal Ion Crăciunescu şi-a ales acestă profesie doar pentru că nu a putut să fie fotbalist. „Mi-a plăcut enorm de mult să joc fotbal. Atât de mult îmi plăcea, încât când eram copil aşa ca tine toată ziua jucam fotbal. În momentul în care am realizat că nu pot să ies un fotbalist mare, am zis stop fotbalului şi m-am făcut arbitru”, i-a mărturisit el micului reporter Miruna.

Despre cum s-a îndrăgostit de soțul ei poeta Ana Blandiana a povestit tot la Digi24: „Am avut noroc să ne îndrăgostim unul de altul chiar din prima clipă. Soţul meu m-a cerut de soţie după o oră de când am făcut cunoştinţă”.

Şi exemplele ar putea continua pe multe, multe pagini de astfel de declaraţii făcute cu mare sinceritate şi emoţie de unii dintre cei mai mari artişti, oameni de litere sau sportivi români. Primul an Digi24 a fost unul plin de întâlniri memorabile cu vedete, iar din 1 martie continuăm să surprindem România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri