UDMR vrea la guvernare. Kelemen Hunor: „Mâine vom începe discuțiile”

Data publicării:
1012kelemen-37825

Acesta din urmă a subliniat că susţinerea UDMR nu este necesară, pentru asigurarea unei majorităţi simple în Parlament. Totuşi, Victor Ponta este de acord că o eventuală alianţă cu UDMR ar putea constitui majoritatea necesară pentru modificarea Constituţiei. Nu este clar, deocamdată, cine va reprezenta UDMR la aceste negocieri.

Am discutat cu cei mai importanţi lideri politici în seara asta, inclusiv cu preşedintele PSD, Victor Ponta. Începând de mâine, pe baza programului nostru, pe baza proiectelor noastre, pe baza principiilor şi valorilor pe care noi le reprezentăm în Parlamentul României de 23 de ani, vom începe o discuţie, fiindcă avem nevoie de stabilitate, avem nevoie de decizii coerente şi nu avem nevoie de certuri, de dispute politice sterile”, a spus președintele UDMR, Kelemen Hunor.

Nu cred că tre să luaţi drept un dat o alianţă cu UDMR. De aici şi până la o alianţă este mult. Nu cred că putem vorbi deocamdată de asta. Nu este nevoie aritmetic de aşa ceva. S-ar putea să fie posibil şi binevenit în alt sens”, a declarat liderul USL Crin Antonescu la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri