DOCUMENTAR "100 de ani de viitor" | Prima cursă SMURD, acum 28 de ani

Data actualizării: Data publicării:
ARAFAT TANAR
Imagini cu Raed Arafat in 1990

Proiectul Digi 24 "100 de ani de viitor" continuă astăzi cu un documentar semnat de Claudiu Pândaru şi Mihai Dragolea. Veţi vedea în continuare cine, dar mai ales cum construieşte acum sistemul de sănătate din România, imagini inedite cu prima ambulanţă SMURD a lui Raed Arafat în 1990, veţi cunoaşte oameni care construiesc un spital din donaţii, dar şi povestea unor medici care au hotărât să nu plece din ţară.

Citiți și:  

Cum se construieşte o țară? Imagini inedite cu un viaduct inutil, Catedrala Neamului și locuințele României moderne

DOCUMENTAR. „Eu zic că nu mai sunt oameni ca bunicul meu”. Ce-i lipsește azi educației din România?

Săptămâna viitoare, continuă documentarul despre pilonii unei naţiuni cu un nou capitol..despre Armata. Evoluţia din ultimii 100 de ani, de la soldaţii care au luptat în Războiul de Independenţă, până la cei care sunt trimişi în teatrele de operaţiuni din Afganistan.

Campania 100 de ani de viitor este un periplu jurnalistic de anvergură despre Centenarul Marii Uniri. Trecutul este analizat din perspectiva evenimentelelor semnificative care au condus, fiecare în parte, la construirea identităţii naţionale şi a viziunii pentru viitor. Prezentul este redat prin expresia elementelor pe care le întâlnim zi de zi în viaţa noastră, fie că este vorba de mentori, elite sau oameni obişnuiţi ale căror destine ne influenţează. În ceea ce privește viitorul, Digi24 imaginează un proiect de ţară, cu ajutorul experţilor şi specialiştilor, al elitelor României contemporane, fie că sunt medici, ingineri, profesori, cercetători, arhitecți, antreprenori, studenţi, cercetători, artişti sau sportivi .

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri