Proiect de țară. Digi24 va difuza peste 40 de ediţii de dezbateri electorale

Data publicării:
proiect de tara carton campanie

Digi24 difuzează, în perioada 28 martie – 2 iunie 2016, în intervalul 17:30 - 18:00, de luni până vineri, „Proiect de ţară”, o serie de emisiuni de dezbatere electorală care se vor desfăşura, în studiorile din Bucureşti şi în cele opt staţii locale - Craiova, Iaşi, Galaţi, Timişoara, Oradea, Braşov, Constanţa şi Cluj.

Începând de astăzi, de la ora 17.30, timp de zece săptămâni, gazdele emisiunii „Proiect de ţară”, Sanda Nicola şi Radu Maxim se vor întâlni în faţa telespectatorilor Digi24 cu candidaţii din toate marile oraşe şi din capitală care intră în cursa pentru alegerile locale din 5 iunie 2016.

Dezbaterea nu va ocoli întrebările delicate, de tipul „ce veţi face în cazul unui eventual dosar de corupţie, vă veţi retrage sau nu?” ori „din câte partide aţi făcut parte în ultimii ani?”. Ştiind cine sunt cei care le cer votul şi care sunt valorile acestora, românii vor avea ocazia de a face primul pas în a-şi construi o ţară cum îşi doresc.

Demersul Digi24 este un „Proiect de ţară” la care pot contribui atât jurnaliştii, cât şi telespectatorii.

Digi24 este un canal liber la retransmisie. În martie 2014 a intrat, în urma unei decizii a CNA,  în grila must carry. Astfel, Digi24 poate fi urmărit de către toţi abonaţii la serviciul Digi TV de la RCS & RDS, dar şi în grilele TV ale tuturor operatorilor de cablu din România. În reţeaua Telekom se află în grilă pe poziţia 742 în cadrul serviciului IPTV şi la NextGen în grila digitală pe 275. Abonaţii UPC pot urmări programele postului de ştiri Digi24, pe poziţia 809.

Urmăriți dezbaterea „Proiect de țară” în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri