Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ciprian Ciucu, apel către politicieni: „România trebuie să aibă un cod electoral”

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 „Au apărut nereguli. Listele suplimentare care lipsesc, educație pe proprie răspundere, oamenii sunt plimbați de la o secție de vot la alta. Aceste nereguli apar și dintr-o practică neunitară de la o alegere la alta. Avem de cel puțin patru ani un cod electoral în Parlament, care nu a trecut.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Niciunul din partidele politice nu a împins pentru ca acest cod electoral să ajungă, pentru că dacă îl aveam atunci oamenii știau cum să se organizeze cel mai bine la fiecare alegere. Pot apărea diferite probleme pentru că niciun set de alegeri nu seamănă cu altul. Aș face un apel acum, în ziua alegerilor pentru ca România să aibă un cod electoral”, a spus Ciprian Ciucu la Digi24. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 De asemenea, Ciprian Ciucu a mai spus că președintele care va prelua România va trebui să facă echipă bună cu premierul. „Acesta va prelua o Românie care este în urma Occidentului, care va avea la anul niște probleme bugetare, o Românie care va trebui să crească nivelul de trai. Președintele va trebui să facă echipă cu un premier”, a spus Ciprian Ciucu la Digi24.