Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Russia Today: Campania electorală din România pare din ce în ce mai mult un joc al serviciilor

 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Ponta şi Băsescu se acuză reciproc de minciună. Campania asta electorală pare din ce în ce mai mult cu un joc al serviciilor. România pierde timp, bani, credibilitate. Românii îşi pierd încrederea în clasa politică. Cine câştigă din jocul ăsta?”, se întreabă cei de la RussiaToday.ro, pe Facebook.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Premierul Victor Ponta a avut prima reacţie la declaraţiile lui Traian Băsescu, care a afirmat despre el că a fost ofiţer acoperit.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Premierul a spus, la Iaşi, unde va participa la slujba de Sfânta Parascheva, că se va ruga şi pentru şeful statului, care „este extrem de tulburat şi frământat”.

„Vă spun cu toată deschiderea că azi o să mă rog şi pentru preşedintele Traian Băsescu, pentru că este extrem de tulburat şi frământat şi România nu trebuie să mai depindă de tulburările unei persoane. Eu cred că există instituţii ale statului care, dacă cineva a încălcat legea, îl va trage la răspundere”, a declarat Victor Ponta.

Pagina de internet russiatoday.ro anunță începerea emisiei în limba română a postului de propagandă al Kremlinului, Rusiia today, peste 18 zile. Potrivit unei număratori inverse publicate pe site, care nu are alt continut pentru moment, până la lansarea televiziunii mai sunt aproximativ 18 zile.  

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!