Sari la conținut

Liviu Dragnea: Victor Ponta nu va demisiona

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „În primul rând e vorba de peste 5 milioane de voturi pe care Victor Ponta le-a luat. Nu are de gând să-și dea demisia din funcția de prim-ministru”, le-a spus Liviu Dragnea jurnaliștilor, precizând că în opinia sa, nici din funcția de președinte al PSD nu ar fi necesar ca Victor Ponta să-și dea demisia. 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. El a dat vina pe ACL pentru „dezbinarea țării”, spunând că au creat un curent de ură și dezbinare care a produs o falie în societate. „România poate fi puternică, dacă rămâne unită”, a spus președintele executiv al PSD.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. El a mai precizat că, potrivit numărătorii paralele a PSD, după procesarea rezultatelor din 95% din secții, Klaus Iohannis are 53% din voturi, iar Victor Ponta 47%. 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Întrebat cum își explică această răsturnare de scor, Liviu Dragnea a declarat că acest răspuns poate să-l dea altcineva. „Nimeni nu stă stă acum să facă analize. Avem timp zilele următoare”, a adăugat Liviu Dragnea. 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Ați fost în diaspora, ați văzut câte secții au fost goale, știți câte autocare au fost duse în diaspora din România”, i-a întrebat Liviu Dragnea pe jurnaliști în replică la solicitarea de a comenta votul din diaspora. „Erau secții goale”, a subliniat liderul PSD.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Întrebat dacă Teodor Meleșcanu ar trebui să-și dea demisia, Liviu Dragnea a răspuns: „Nu știu. Am discutat mult despre diaspora. Le respect votul. Sunt colegii noștri, frații noștri, conaționalii noștri, au avut o opțiune pe care o respectăm”.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Întrebat ce-și reproșează ca șef de campanie, el a spus că nu-și poate reproșa nimic. „Nu pot să-mi reproșez că nu am cerut colegilor mei să facă lucruri ilegale”, a punctat el. „O să spun suficient zilele următoare”, a adăugat el. 

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!