Accident grav în apropiere de Năvodari: Un bărbat și o femeie au murit în urma impactului dintre un TIR şi două autoturisme

Data publicării:
accident
Accident grav în apropiere de Năvodari: Un bărbat și o femeie au murit în urma impactului dintre un TIR şi două autoturisme. Foto: Captură video

Grav accident de circulaţie la ieşirea din localitatea Lumina către oraşul Năvodari. Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite, în urma impactului dintre un TIR şi două autoturisme. La accident a ajuns și elicopterul SMURD.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", pentru două persoane extrase dintre fiarele contorsionate de un echipaj de descarcerare, un bărbat de 55 de ani şi o femeie de 38 de ani, manevrele de resuscitare au fost zadarnice, fiind înregistrat decesul acestora.

Alte două victime, în stare de conştienţă, au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în timp ce şoferul unuia dintre autoturisme şi cel al autotrenului au refuzat să fie duse la spital şi au fost asistate medicale la locul producerii accidentului.

S-a intervenit cu o autospecială de stingere incendii, o autospecială pentru transportarea victimelor multiple, descarcerarea, trei echipaje SMURD şi alte două de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, precum şi cu elicopterul SMURD.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, circulaţia rutieră este oprită la locul producerii accidentului, cercetările fiind în derulare.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri