11 copii care erau în tabără în Fundata au ajuns la spital cu dureri abdominale, greţuri și vărsături

Data actualizării: Data publicării:
Mână de copil cu perfuzie.
Foto: Profimedia Images

Mai mulţi copii cu vârste între 8 şi 13 ani cazaţi la un complex turistic din localitatea Fundata au avut nevoie de intervenția ambulanțelor după ce au acuzat probleme digestive. 11 dintre ei au fost duşi la spital pentru investigaţii suplimentare.

ACTUALIZARE 19:30 ISU transmite că în urma evenimentului produs în localitatea Fundata, Complex Cheile Grădiștei din Brașov - în total au fost evaluați medical 80 de copii, dintre care 28 au fost transportați la spital, cu suspiciune de toxiinfecție alimentară.

”Am fost anuntati că un grup de copii cazaţi la un complex turistic din localitatea Fundata prezintă probleme medicale (dureri abdominale, greţuri, vărsături). La faţa locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 2 echipaje SMURD si 2 ambulanţe SAJ”, anunţă ISU Braşov, potrivit News.ro.

Până în acest moment, 39 de copii au fost evaluaţi la fata locului de către personalul medical , iar 6 dintre aceştia au fost transportati la Spitalul de Boli Infecţioase Braşov pentru investigatii medicale suplimentare.

Alţi 5 copii vor fi transportaţi la Spitalul de Pediatrie Brasov cu o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, tot pentru investigatii medicale suplimentare.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri