30 de protestatari care voiau să ajungă în Portul Constanța au luat-o pe contrasens pe autostradă și au rămas fără permis

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

Treizeci de protestatari au rămas fără permise conducere, marţi seară, după ce au circulat pe contrasens pe Autostrada A4. Ei încercau să ajungă la protestul care se desfăşura la intrările în Portul Constanţa, scrie News.ro

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că, marţi seară, coloana de protestatari a pătruns pe Autostrada A4, pe sensul opus de circulaţie.

“Pentru a înlătura pericolul evident la adresa participanţilor la trafic, a forţelor de ordine care însoţeau coloana de protestatari şi pentru a evita producerea de evenimente rutiere, poliţiştii rutieri au procedat la oprirea, legitimarea şi identificarea conducătorilor auto. Ulterior, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute în vederea suspendării tot atâtea permise de conducere”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Ei au explicat că măsurile sunt luate de poliţişti pentru a asigura un trafic rutier sigur şi fără riscuri pentru toţi participanţii la trafic, în contextul desfăşurării protestelor din judeţul Constanţa.

Protestatarii au blocat, marţi seară, pentru câteva ore, mai multe intrări în Portul Constanţa.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri