Sari la conținut

A fost prins principalul suspect al crimei din Oradea

Poliţiştii timişoreni l-au prins, în timpul nopţii, pe principalul suspect dintr-o crimă care a avut loc acum aproape două săptămâni, în Oradea.

O patrulă l-a oprit pe bărbat pentru un control de rutină, în Gara de Nord din Timişoara și a descoperit că acesta este dat în urmărire generală.

Tânărul de 27 de ani este fiul unui cunoscut medic chirug din Oradea.

Anchetatorii cred că suspectul şi-a ucis, în urmă cu 11 zile, un bun prieten. L-ar fi lovit în repetate rânduri şi apoi i-ar fi târât cadavrul pe malul pârului Peţea.

„În cursul serii de 20.11.2017, organele de poliţie l-au identificat pe raza municipiului Timişoara pe inculpatul Rogia Sorin Ioan, faţă de care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale si arestarea preventivă în lipsă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, a declarat procurorul Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Bărbatul a intenţionat să ia un tran spre Serbia, din Gara de Nord din Timişoara. Astăzi, el va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalul Bihor care a luat măsura preventivă a arestării.

Sursa: Digi24