Accidentul în care a fost implicat Mihai Chirica, primarul orașului Iași, a fost surprins de camerele video din intersecție

Data publicării:
accident

Mihai Chirica, primarul orașului Iași, a fost implicat într-un accident rutier în data de 7 martie, după ce mașina sa a fost lovită într-o intersecție de o altă mașină care ar fi intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.

Poliţiştii au preluat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi au deschis un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă.

Primarul a suferit răni uşoare, iar șoferul autoturismului BMW și pasagera aflată la bord au acuzat dureri cervicale.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

„Din primele cercetări efectuate s-a constat că faptul că un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua Păcurari, în intersecţia cu strada Muntenimii nu ar fi oprit la culoarea roşu a semaforului electric aflat în funcţiune şi ar fi pătruns în intersecţie intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 48 de ani din Iaşi (Chirica – n.r.). În urma impactului, trei persoane au fost rănite. (...) În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă.", a declarat jurnaliştilor Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Editor web: Vlad Mironescu

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri