Video Adolescent călcat de tren, în Vatra Dornei. Medicii încearcă să-i reatașeze piciorul amputat

Data actualizării: Data publicării:
sina cale ferata
Foto: Guliver/GettyImages

Un adolescent care asculta muzică în căști a fost lovit în plin de tren, în timp ce traversa o cale ferată din Vatra Dornei. Băiatul este acum în stare gravă, la Spitalul Sfanta Maria din Iași, unde medicii încearcă să-i reatașeze piciorul.

Ligia Pricopi, jurnalist Digi24: Medicii de la Iași spun că băiatul în vârstă de 15 ani a fost adus la spital în stare critică, în șoc traumatic și hemoragic, după ce a fost lovit de tren. A fost dus mai întâi la UPU de la Spitalul din Vatra Dornei, unde a fost stabilizat, iar de acolo a fost preluat de un elicopter SMURD și transferat la Iași.

A fost consultat la Spitalul pentru copii Sfânta Maria, apoi a fost trimis pentru investigații suplimentare la Spitalul de Neoruchirurgie, deoarece a suferit și un traumatism cranio cerebral sever.

De îndată ce s-a întors la Spitalul Sfânta Maria, iar medicii au avut toate datele privind starea lui de sănătate, l-au băgat în sala de operații unde se află și în prezent. Se estimează că va fi o intervenție chirurgicală de durată, medicii fac tot posibilul să îi reatașeze piciorul stâng care a fost retezat în urma impactului.

Martorii povestesc faptul că băiatul asculta muzică în căști și era atent la telefon în momentul în care a fost lovit de tren. Cel mai probabil a fost vorba despre un moment de neatenție.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri