Zece elevi au ajuns la spital după petrecerea de absolvire a liceului

Data publicării:
ambulanta
Cel puțin 20 de persoane care au participat la două nunţi, una în comuna Ocoliş, cealaltă în Alba Iulia, au ajuns la spitale, sâmbătă, acuzând simptome specifice toxiinfecţiei alimentare. Foto: DSU

Un număr de zece elevi din municipiul Vatra Dornei au ajuns la spital, după petrecerea de absolvire a liceului, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Gabriela Budeanu.

Sursa citată a precizat că DSP Suceava a fost informată, luni, de Spitalul Municipal Vatra Dornei despre prezentarea la Compartimentul Primiri Urgenţe (CPU) a unui număr de zece elevi de la un colegiu din Vatra Dornei, care acuzau simptomatologie digestivă.

Cei zece elevi au declarat că au participat la petrecerea de absolvire a liceului în seara zilei de 26 mai, la o unitate turistică din zonă.

Toţi elevii au fost consultaţi la CPU şi li s-a administrat tratament simptomatic, iar doi dintre ei au rămas internaţi în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Vatra Dornei, potrivit Agerpres.

O echipă a DSP Suceava s-a deplasat marţi, 30 mai, la Vatra Dornei pentru a efectua ancheta epidemiologică.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri