Aglomerație la metrou: Un bărbat s-a sinucis la stația Izvor. Metrorex: Circulația s-a reluat

Data actualizării: Data publicării:
aglomeratie-metrou-eroilor

Se circulă cu dificultate, joi dimineață, la metrou. Probleme sunt în principal pe magistralele 1 și 3. Un bărbat s-a sinucis la Izvor. Stația de pe magistrala 1 a fost închisă aproape două ore.

Actualizare 9:00. Metrorex a anunțat că circulația la stația Izvor a fost reluată.

„Circulația trenurilor de metrou a fost reluată conform graficului normal, începând cu ora 08:36. Până la acest moment, Metrorex a reorganizat circulația trenurilor de metrou pe Magistralele 1 și 3 în sistem pendulă, pe un singur fir, astfel încât instituțiile abilitate să își poată desfășura cercetările ce se impun în astfel de cazuri”, a transmis compania.

Din cauza incidentului, mai multe stații de metrou au fost extrem de aglomerate. În stația Unirii, peroanele erau pline, așa cum se vede în imaginile trimise de un utilizator digi24.ro.

aglomerație metrou Unirii


Actualizare 8:00. Pompierii încă intervin la stația de metrou Izvor, la cazul de suicid.

Metrorex a dat un comunicat de presă cu privire la incident:

„Metrorex informează că, astăzi, 25.07.2019, începând cu 07:05, circulația trenurilor de metrou se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon).

Modificările în circulație au fost făcute întrucât o persoană a căzut în calea de rulare în stația de metrou Izvor (în direcția Eroilor), posibilă tentativă de suicid.

Circulația trenurilor va fi reorganizată de Metrorex, astfel încât evenimentul să afecteze cât mai puțin călătorii.

Urmează ca instituțiile abilitate să cerceteze și să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul.”


Călătorii de pe magistralele 1 și 3 așteaptă deja de câteva zeci de minute. Aceștia au fost anunțați că „din motive independente de Metrorex, circulația trenurilor funcționează cu întârziere.”

Un alt telespectator ne-a semnalat că, la stația Timpuri Noi, călătorii sunt scoși din trenuri.

Motivul este faptul că o persoană s-a aruncat în fața unei garnituri de metrou la stația de metrou Izvor, ne-a transmis un telespectator prin DigiVOX. Potrivit acestuia, bărbatul a fost sfâșiat.

Metrorex a anunțat că stația Izvor este închisă.

Potrivit informațiilor obținute de Digi24, este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani. Pompierii intervin la fața locului.

Inițial se credea că acesta este în viață, dar a fost constatat decesul.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele, data şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri