Video Andrea Bocelli a susținut un concert impresionant în fața unei piețe goale la Milano: Să îmbrățișăm inima acestei lumi rănite

Data publicării:
Emergenza Coronavirus, le prove del concerto di Pasqua di Andrea Bocelli in piazza Duomo a Milano
Foto: Claudio Furlan / LaPresse / Profimedia

Muzicianul italian Andrea Bocelli a susținut un concert impresionant, doar cu public online, în fața Catedralei din Milano, în piața complet goală, relatează CNN. Bocelli speră ca prin spectacolul și vocea sa inconfundabilă să dea speranță Italiei și lumii în momentele dificile ale pandemiei de coronavirus.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Duminică, muzicianul în vârstă de 61 de ani a trimis un mesaj de Paște milioanelor de oameni din toată lumea cu concertul său intitulat „Muzică pentru Speranță” în fața faimoasei Catedrale din Milano (Duomo).

Bocelli a interpretat piese precum „Ave Maria” sau „Sancta Maria” în fața unui singur microfon și a unei piețe complet goale. Concertul a fost difuzat live pe canalul de Youtube al lui Bocelli. Înainte de a începe concertul, Bocelli a spus că speră ca spectacolul să aducă milioane de oameni împreună, indiferent de credința lor.

„În ziua în care celebrăm încredere în triumful vieții asupra morții, sunt onorat și fericit să răspund cu «Da!» invitației orașului Milano și Catedralei sale”, a spus starul italian într-un mesaj difuzat în timp ce camera arăta goliciunea pieței din fața catedralei și străzile abandonate ale orașului cândva plin de viață și de mișcare.

„Mulțumită muzicii, transmisă live, care aduce împreună milioane de mâini împreunate, în toată lumea, vom îmbrățișa inima pulsantă a acestei lumi rănite”, a adăugat el.

Editor: Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri