Arafat: Ar fi fost mult mai dificil dacă lucram cu Trump

Data publicării:
donald trump nervos
Foto: GettyImages

Raed Arafat a apreciat la Digi24, la emisiunea "În fața ta", că i-ar fi fost mult mai dificil dacă ar fi lucrat cu Donald Trump, în gestionarea crizei medicale, subliniind că în România, au putut fi luate măsuri tocmai pentru că recomandarea a fost să se facă lucrurile corect, pentru sănătatea oamenilor.

Moderator: Cum v-ați fi descurcat cu un președinte ca Donald Trump în gestionarea crizei?

Raed Arafat: Așa se descurcă Fauci (n.r. - dr Anthony Fauci, epidemiologul șef al SUA) acum. Cred că menții linia directă profesional și spui punctul tău de vedere.

Moderator: Dar e dificil.

Raed Arafat: E foarte dificil. Aici trebuie să înțelegem că pe linia asta trebuie să te ții de ce știi că e corect medical și pentru pacient. Dacă interlocutorul tău, chiar superiorul tău nu crede, trebuie să insiști.

Noi chiar am fost îndemnați să venim cu recomandări și cu lucruri corecte. Asta a fost pentru noi lucrul care ne-a permis să luăm măsuri care să prevină numărul mare de infectări.

Moderator: Mai dificil cu Trump decât cu Iohannis?

Raed Arafat: Cred că era mult mai dificil, dar cum s-a descurcat Fauci, ne descurcam. Aici nu a fost cazul, ne-am descurcat foarte bine.

Redactare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri