Bicicletele lotului naţional de ciclism al Italiei, furate de români, au fost predate de polițiști federației italiene

Data actualizării: Data publicării:
biciclete diicot
Bicicletele furate valorează 600.000 de euro. Sursa foto: DIICOT Vrancea

Bicicletele lotului naţional de ciclism al Italiei, furate de patru bărbați la finalul lunii octombrie, în Franța, unde echipa participa la un concurs, au fost predate Federației Italiene de către polițiștii români.

Bicicletele în valoare de aproximativ 600.000 euro au fost predate luni Federației Italiene de Ciclism la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Din cercetări a reieșit că, în prima parte a anului 2021, patru bărbați din județul Vrancea ar fi constituit un grup infracțional organizat având ca scop introducerea în țară de droguri de mare risc, pe care le-ar fi comercializat în județele Vrancea și Bacău. De asemenea, în aceeași perioadă, aceștia s-ar fi ocupat și de vânzarea în țară a unor bunuri furate din diverse state europene.

În 23 octombrie 2021, inculpaţii au furat 22 de biciclete, aparţinând lotului naţional al Italiei de ciclism, ce participa la o competiție în Franța.

Câteva zile mai târziu, polițiștii i-au prins în flagrant în timp ce ar fi încercat să vândă o parte din bicicletele sustrase din Franța.

"La data de 28 octombrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea au organizat o acţiune pe linia combaterii traficului şi consumului ilicit de droguri de mare risc şi pentru identificare bunurilor sustrase de către membrii grupului infracţional de pe teritoriul altor state, prilej cu care suspecţii au fost prinşi în flagrant în timp ce ar fi încercat să comercializeze o parte din bicicletele sustrase din Franţa", a transmis IPJ Vrancea, prin intermediul unui comunicat.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
jen
Tânăra care și-a furat înapoi bicicleta
hot biciclete
Hoții de biciclete, greu de găsit
11112485 756889207755649 7785726161172343586 o
21 de biciclete au fost recuperate de polițiști de la un bărbat din Lugoj
bicla
Trei biciclete, în valoare de 16.000 de euro, au fost furate la Cluj-Napoca înaintea unui concurs
Partenerii noștri