Bistrița-Năsăud: Gravidă de 26 de ani, lovită de o mașină pe marginea drumului

Data publicării:
Expecting a baby.
Foto: Getty Images

O femeie în vârstă de 26 de ani, însărcinată în 3 luni, a fost accidentată de o maşină, joi după-masă, pe DN 17D, în comuna Maieru, în timp ce se deplasa pe marginea drumului, scrie Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că la volanul autoturismului s-a aflat un bărbat de 60 de ani, din Maieru, care nu consumase băuturi alcoolice.

„Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Național 17D, în Maieru.
Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, din localitate a accidentat o femeie de 26 de ani, din Maieru, care se deplasa în calitate de pieton. În urma impactului femeia a fost rănită necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate la spital. Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că șoferul nu consumase băuturi alcoolice. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul poliției orașului Sângeorz-Băi în vederea stabilirii cauzelor și modalității producerii evenimentului”, transmite  IPJ BN.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Camelia Strungari, a informat că femeia lovită de maşină este însărcinată în 3 luni şi că a fost preluată de către cei de la Urgenţe policontuzionată, dar conştientă.

„La UPU Bistrița a fost adusă astăzi, în jurul orei 15.30, o femeie în vârstă de 26 de ani, din localitatea Maieru (BN), însărcinată în 3 luni, policontuzionată în urma unui accident rutier petrecut pe raza localității de domiciliu. Pacienta este conștientă și este în curs de investigație. Beneficiază de tratament și supraveghere atentă” a transmis Camelia Strungari.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri