Botoşani: Şase tineri au făcut o petrecere în faţa blocului. Ce sancțiuni au primit

Data publicării:
masina de politie pe strada
Sursa foto: Poliția Română/Facebook

Şase persoane au fost sancţionate de poliţiştii din cadrul Biroului de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani după ce au făcut o petrecere în faţa unei scări de bloc, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Imaginile cu tinerii care ascultau muzică şi dansau au fost publicate pe reţelele sociale, iar poliţiştii s-au autosesizat şi i-au sancţionat pentru nerespectarea Ordonanţei Militare 2/2020.

„Poliţiştii Biroului de ordine publică s-au sesizat din oficiu, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public referitoare la faptul că mai multe persoane din cartierul de cămine Condacia, din municipiul Botoşani, nu respectă prevederile Ordonanţelor militare, prin aceea că, la data de 28 martie, au părăsit domiciliile fără a avea un motiv întemeiat, ieşind în faţa blocului unde au ascultat muzică şi au dansat. În urma verificărilor efectuate au fost identificate persoanele din grupul respectiv, acestea fiind sancţionate atât pentru nerespectarea restricţiilor privind deplasarea în afara locuinţei, cât şi pentru faptul că au constituit un grup mai mare de trei persoane”, a precizat Delia Nenişcu, potrivit Agerpres.

Cele şase persoane au fost sancţionate contravenţionale conform Ordonanţei Militare nr. 2/2020, în cuantum de 6.000 de lei. Totodată, oamenii legii precizează că, în zona respectivă, vor fi intensificate controalele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri