C. T. Popescu: De ce ai nevoie de un miting de un milion? Câte probleme au creat homosexualii în România?

Data actualizării: Data publicării:
Cristian Tudor Popescu captura

Mă întreb cum vor arăta sloganele, materialele, pancartele celor care vor participa la mitingul privind sprijinirea familiei tradiţionale, a comentat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu. El a subliniat că problemele familiei traditionale sunt legate de natalitate, de sărăcie, de violenţă, de nivelul de trai. "De ce ai nevoie de un miting de un milion de oameni? Câte probleme au creat homosexualii în România?", a întrebat jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu a analizat gesturile de forţă pe care le fac şefii celor două camere ale Parlamentului, printre care legile cu dedicaţie prin modificarea codurilor penale, modificările le Pilonul Ii de pensii, mitingul la care este avansată cifra de un milion de participanţi.

„Au nevoie şefii celor două camere de modificările la legile justiţiei.Problemele din justiţie pot fi rezokvarte cu legi cu dedicaţie, dar acesta este numai primul nivel. Al doilea nivel de mesaj către popor este: vedeţi ce putem noi face? Adică ăştia voiau să ne umfle şi noi le-am dat peste degete, pentru că putem am schimbat codul penal, o să desfiinţăm şi Pilonul II, o să facem şi un miting de un milion de oameni, despre ce, vom vedea. Mă întreb cum vor arăta sloganele, materialele, pancartele... deci toate gesturile astea sunt gesturi de forţă.

Sunt făcute că să demonstreze cât de tari sunt ei. Mesajul PSD e că schimbă codul penal ca să arate că poate.

Ei ştiu că ce vor să facă nu merge pe porţiuni, adică ori controlezi tot, ori o să-ţi frângi gâtul.

De ce s-a băgat domnul Dragnea la FRF la alegeri? Ca să trimită poporlui un mesaj. Eu rezolv şi cu fotbalul şi cu căsătoria, şi cu sexul. De ce a dus-o pe iubita sa tradiţională sfert seculară. De ce a adus-o la congresul partidului şi probabil o să iasă şi la marşul de un milion, cu ea în frunte? Ca să transmită un nou mesaj de putere: pentru că pot.

Acest lucru are efect, oamenii pot vota fie cu speranţă, cu o iluzie, fie pot vota din teama pe care le-o creează puterea totalitară.

Cu cine se bat aceşti un milion de oameni? Câte probleme au creat homosexualii în România? Nu au năvălit homosexualii să se căsătorească în ţara asta.

Crimele sunt între bărbat şi femeie, familia tradiţională chiar are probleme mari rezultate din faptul că în foarte multe cazuri cel puţin unul din membrii familiei tradiţionale e plecat în străinătate şi rămân copiii cu bunicii sau cu o mătuşă, aia mai rămâne din familia traditională.

Are probleme din pricina violenţei, care e tot mai ridicată, a abuzurilor adulţilor asupra copiilor, a femeilor, că scade natalitatea, şi asta nu din pricina homosexualilor. Familia tradiţională are mari probleme şi poate cea mi mare e dată de nivelul de trai. Problema e inflaţia, nu homosexualii.

De ce ai nevoie de un miting de un milion de oameni?", a comentat Cristian Tudor Popescu.

Declaraţia integrală în materialul video

Citiți și: De ce s-a băgat Dragnea la FRF? De ce va veni cu „Sfert-seculara” la miting? Explicațiile lui CTP

Parteneri „privelegiați”, cea mai nouă gafă a Vioricăi Dăncilă. CTP: Sunt cu toții împărați ai tupeului!

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri