Când are loc Black Friday 2019 în România

Data actualizării: Data publicării:
black friday

Black Friday 2019 a început deja la unii comercianți în România, însă alții vor desfășura promoțiile în data de 15 noiembrie. În România, Black Friday are loc în zile diferite, magazinele online desfășurând oferte într-o anumită zi, un interval de câteva zile sau chiar pe perioade mai extinse. Totodată, mai multe magazine online au anunțat data de 15 noiembrie pentru desfășurarea Black Friday 2019.

Black Friday este denumirea informală a zilei care urmează după Ziua Recunoștinței în Statele Unite, deschizând sezonul cumpărăturilor de Crăciun, încă din 1952. În mod normal, Ziua Recunoștinței este a patra zi de joi din noiembrie, deci Black Friday este în ziua de vineri de după ea, având în fiecare an între 23 și 29 noiembrie.

Comercianții au pornit deja ofertele de Black Friday

De Black Friday 2019, multe magazine mari au pornit deja ofertele, însă altele așteaptă un termen apropiat de el original.

Magazinele online își promovează deja ofertele de Black Friday 2019 în România, unul dintre ele anunțând că va avea la reducere un model Ferrari.

Campaniile de reduceri pot fi periculoase din punct de vedere al atacurilor cibernetice, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice, în condiţiile în care numai anul trecut, de "Black Friday", numărul de atacuri de tip ransomware a crescut cu 28 de ori faţă de perioada similară din 2017.

Poliția Română a publicat un ghid care să îi ferească pe consumatori de păcăleli în perioada reducerilor, mai ales cele promovate sub numele „Black Friday”.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri