Carantina a fost prelungită în comuna Berceni

Data publicării:
controale Poliţie, maşină cu girofar, restricţii circulaţie coronavirus
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Măsura de carantinare zonală a fost prelungită cu şapte zile pentru comuna Berceni, începând de joi, 17 decembrie, ora 22,00, informează Agerpres, care citează un comunicat al Prefecturii Ilfov.

"Luând în considerare situaţia epidemiologică generată de coronavirusul SARS-CoV-2 în comuna Berceni, unde a fost înregistrată o incidenţă a cazurilor de îmbolnăvire de 7.66/1.000 locuitori, ţinând cont de Hotărârea CJSU Ilfov nr. 73/17.12.2020 emisă pe baza analizei de risc întocmită de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului emis de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat dr. Raed Arafat a emis Ordinul de prelungire a măsurii de carantinare zonală pentru comuna Berceni, judeţul Ilfov", conform unui comunicat transmis de Instituţia Prefectului.

Conform Ordinului şefului DSU nr. 4660426 din 17 decembrie, privind prelungirea măsurii de carantinare zonală pentru comuna Berceni, cu satul aparţinător Berceni, măsura a fost prelungită pentru o perioadă de 7 zile.

Pentru declaraţia pe proprie răspundere sau pentru a consulta Hotărârile CJSU Ilfov şi Ordinele şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, poate fi accesată pagina de internet a Instituţiei Prefectului - Judeţul Ilfov.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri