Caz bizar în Marea Britanie. O femeie, care și-a pierdut soțul în luna de miere, moare în același mod la două luni de la decesul lui

Data actualizării: Data publicării:
Mary Somerville avea 39 de ani.
Mary Somerville avea 39 de ani. Foto: Captură Twitter

O femeie din Edinburgh, Marea Britanie, moare la două luni după ce soțul ei și-a pierdut viața în urma unei scurgeri de gaz, în luna de miere, relatează The Guardian.

Mary Somerville, în vârstă de 39 de ani, și soțul ei Jaime Carsi, în vârstă de 40 de ani, plecau în luna de miere la două săptămâni după căsătorie. În timpul vacanței lor din Mallorca, pe 6 mai, potrivit autorităților, a avut loc un accident, iar Carsi a murit în urma unei scurgeri de gaze.

Ziarul din Mallorca Última Hora a raportat anterior că Somerville și Carsi s-au căsătorit cu două săptămâni înainte de incident. Alarma a fost dată după ce cuplul nu a mai ajuns la o excursie planificată cu barca, relatează MailOnline.

La acea vreme, un purtător de cuvânt al forței de poliție Guardia Civil din Mallorca a declarat că „totul sugerează că incidentul s-a datorat defecțiunii unei centrale cu gaz, care a dus la o scurgere de monoxid de carbon”. „Bărbatul a fost găsit mort, iar femeia inconștientă. Ambii au fost găsiți în pat. Se pare că a fost un accident casnic”, preciza el.

Iain Stewart, directorul executiv al Asociației Edinburgh Interfaith, i-a adus un omagiu lui Somerville.  „Mă doare să împărtășesc această veste profund sfâșietoare. „Îmi voi aminti de Mary pentru personalitatea ei caldă și molipsitoare și zâmbetul care ar lumina orice cameră”, a scris Stewart pe rețelele sociale. 

O altă persoană care a cunoscut-o pe femeie a mai scris: „Mary a fost un suflet special, mereu fericit, mereu zâmbitor”.

„Îmi pare foarte rău să aud asta. Am întâlnit-o pe Mary de mai multe ori, ea a strălucit mereu cu atâta lumină, dragoste și har. Ce inspirație”, mai scrie o altă persoană. 

La două luni de la accidentul în care soțul ei și-a pierdut viața, Mary a murit în același mod. Potrivit rapoartelor din ziarul local Última Hora, o autopsie a stabilit că ea a murit din cauza otrăvirii cu monoxid de carbon.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri