Cine e românul care a afișat un tricou cu celebrul mesaj anti-PSD la meciul lui Real Madrid

Data publicării:
tricou mesaj anti psd

Imaginea în care un român ridică în aer un tricou cu un mesaj anti-PSD, la meciul lui Real Madrid cu Viktoria Plzen, din Champions League, s-a viralizat pe rețelele de socializare.

La câteva secunde după ce Karim Benzema a deschis scorul pentru Real Madrid, un suporter român a ridicat în tribună un tricou inscripţionat cu un mesaj anti-PSD, chiar în timp ce camerele de filmare redau atmosfera din tribune.

Bărbatul s-a mândrit cu fapta lui și pe pagina sa de Facebook, unde a postat o captură video cu momentul respectiv și le-a atras atenția prietenilor săi că ar trebui să observe și faptul că era îmbrăcat într-un tricou albastru, cu două dungi, una galbenă și una roșie, simbolizând steagul României.

„Deci!!! Chiar nimeni nu vede ce tricou am pe mine? Și care e mai important decât ăla cu numărul 10?”, a scris Tiberius Burcea.

Originar din Târgu-Mureș, bărbatul scrie că locuiește acum în Madrid, Spania.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri