Ciolacu a primit de la Scholz mingea de la Euro 2024: Pasele între prieteni merg cel mai bine

Data actualizării: Data publicării:
ciolacu olaf
Foto: Olaf Scholz și Marcel Ciolacu / Sursa foto: Facebook

Cancelarul german Olaf Scholz a ajuns, sâmbătă, la București. Oficialul a fost primit de prim-ministrul Marcel Ciolacu la Palatul Victoria pentru discuții și nu a venit cu mâna goală. Premierul a primit cadou mingea oficială de la Euro 2024.

Marcel Ciolacu a anunțat pe Facebook că Olaf Scholz i-a făcut cadou mingea oficială a Euro 2024.

„Pasele între prieteni merg cel mai bine. Acum e timpul României să înscrie! În iunie, și tricolorii și românii vor face o figură frumoasă în Europa!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi vor susține o declarație comună, după întâlnirea de la Palatul Victoria.

Scholz participă la conferinţa ocazionată de Întâlnirea Liderilor Partidului Socialiştilor Europeni. Potrivit Guvernului, discuțiile dintre cei doi oficiali au vizat aprofundarea relațiilor bilaterale, cooperarea în plan economic și de securitate, aderarea completă a României la Schengen, precum și teme de interes european, în contextul apropiatelor alegeri pentru Parlamentul European.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri