Copil lovit de o maşină de poliţie pe trecerea de pietoni

Data actualizării: Data publicării:
accident

Un copil a fost a fost accidentat, marţi, în oraşul Negreşti, minorul fiind acroşat de o maşină de poliţie în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, minorul în vârstă de 7 ani s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, în fugă, iar poliţistul aflat la volanul maşinii a frânat, însă nu a putut evita impactul. 

"Prin apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost semnalat faptul că în oraşul Negreşti a avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicat un autoturism al Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Negreşti. Colegul aflat la volanul maşinii de plasa la Vaslui, la sediul IPJ, iar în zona centrală a oraşului a acroşat un minor în vârstă de 7 ani, despre care a declarat că s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, dar în fugă. A afirmat că a frânat, la locul producerii evenimentului existând urme de frânare, dar nu a putut evita impactul. Imediat după producerea incidentului, copilul a fugit, fiind probabil speriat. Poliţistul a alergat după el, l-a găsit, iar minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Copilul era conştient, prezenta câteva escoriaţii la genunchi", au declarat pentru Agerpres, reprezentanţii IPJ Vaslui. 

Poliţistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Editor web: Alina Popescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri