Video Cum se apără suspecții în cazul crimei de la hotelul de lux din Padina

Data actualizării: Data publicării:
imagini de la petrecerea de la un hotel din padina
Un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat mortal, după un scandal, crima având loc într-un hotel de lux din Padina, județul Dâmbovița. FOTO: captură Digi24

Cei trei frați din clanul Fabian acuzați de crima de la hotelul de lux din Padina ajung din nou în fața procurorilor. Ei au depus o plângere pentru tentativă de omor și spun că victima este cea care a pornit scandalul când i-a atacat cu un ciob.

"Activitățile de la Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița s-au finalizat, procurorul de caz a stat de vorbă cu cei trei frați Fabian, asta după ce avocatul lor a depus o plânge pentru tentativă de omor. Sunt în continuare de părere că victima, vorbim despre bărbatul de 41 de ani, i-a atacat inițial, l-a lovit cu pumnul în față pe unul dintre frații Fabian, mai apoi ar fi ieșit din local, a spart o sticlă și a intrat cu ciobul în mână pentru a-i ataca. Astăzi în fața anchetatorilor aceștia nu au vorbit, cel mai probabil în perioada imediat următoare vor urma noi audieri în acest caz. În ultimele zile ei au fost supuși unor expertize medicale și asta pentru că sunt de părere că au fost în legitimă apărare, rănile de pe trupurile acestora au fost verificate de specialiști, și se va constata în perioada următoare și dacă au consumat substanțe interzise în acea noapte. Vor fi prezentanți în fața specialiștilor pentru expertiza psihiatrică, pentru a se constata dacă au avut discernământ în momentul în care au comis faptele. Vă reamintesc, este vorba de crima din hotelul de lux din Padina, în urma conflictului dintre cei patru, bărbatul în vârstă de 41 de ani și-a pierdut viața", a relatat Delia Olaru, reporter Digi24.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri