Video Cei trei atacatori de la Padina au făcut plângere penală împotriva bărbatului ucis. „Debutul agresiunii a venit din partea victimei”

Data actualizării: Data publicării:
Unul dintre suspecții în crima de la Padina este adus la tribunal.
Unul dintre suspecții în crima de la Padina, la tribunal. Foto: Digi24

Cei trei atacatori de la hotelul din Padina au depus plângere penală împotriva bărbatului ucis, a anunţat miercuri avocatul fraților Marin. El a spus că victima a fost cea care a declanșat agresiunea și că, din punctul său de vedere, nu este un caz de omor, ci unul de încăierare.

„Am depus la secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa o plângere penală. Sunt din datele şi informaţiile pe care eu le-am luat din anchetă, din referatul procurorului de caz, situaţia de fapt se prefigurează în sensul în care a existat un prim atac al victimei împotriva fraţilor Marin, a urmat un al doilea episod, tot de agresiune împotriva acestora, spargerea unei sticle şi un atac direct asupra unuia dintre fraţii Marin, urmat de ceea ce cunoaşteţi, acele lovituri de cuţit care au avut ca urmare moartea victimei”, a declarat presei avocatul celor trei fraţi.

„Debutul agresiunii a venit din partea victimei”, a mai declarat avocatul, argumentând plângerea penală depusă.

„Din punctul meu de vedere, nu discutăm despre un omor, discutăm despre o încăierare care a avut ca urmare moareta victimei.”

În cursul zilei de miercuri, cei trei vor fi scoşi din arest pentru recoltare de probe biologice.

Un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost înjunghiat mortal în noaptea de sâmbătă spre duminică la un hotel din Padina. Cei trei bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Conform Poliţiei, incidentul a izbucnit pe fondul unui conflict spontan. La petrecerea care a avut loc la Hotel Belmont din Padina au fost prezenţi Alex Velea, Antonia şi Alina Eremia. Incidentul a avut loc după concert, într-o clădire anexă hotelului. 

Între timp, au apărut detalii din ancheta crimei care a avut loc la petrecerea vedetelor de la Padina. Procurorii îi contrazic pe cei trei suspecți, care susțin că s-au apărat de bărbatul de 41 de ani. Din referatul anchetatorilor reiese clar că victima a lovit prima cu pumnul, însă agresorii aveau cu ei maceta, care este căutată în continuare. În același document se arată că locul unde au fost date loviturile nu indică o legitimă apărare, ci intenția clară să îl ucidă.  

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri