Filmul crimei de la Padina: Bărbatul ucis a dat primul pumn, interlopii l-au alergat cu maceta să-l omoare

Data actualizării: Data publicării:
imagini de la petrecerea de la un hotel din padina
Un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat mortal, după un scandal, crima având loc într-un hotel de lux din Padina, județul Dâmbovița. FOTO: captură Digi24

Apar detalii noi din ancheta crimei care a avut loc la petrecerea vedetelor de la Padina. Procurorii îi contrazic pe cei trei suspecți, care susțin că s-au apărat de bărbatul de 41 de ani. Din referatul anchetatorilor reiese clar că victima a lovit prima cu pumnul, însă agresorii aveau cu ei maceta, care este căutată în continuare. În același document se arată că locul unde au fost date loviturile nu indică o legitimă apărare, ci intenția clară să îl ucidă. 

Loviturile au fost aplicate în zone sensibile, în special în zona trunchiului și a capului, se arată în referatul propunerii de arestare pe numele celor doi bărbați care l-ar fi bătut în noaptea de sâmbătă spre duminică pe bărbatul de 41 de ani.

Aceștia aveau cu ei o macetă, spun anchetatorii. Totul ar fi început în jurul orei 00:16, când victima l-ar fi lovit cu pumnul în față pe unul dintre bărbați, asta după ce ar fi făcut glume pe seama soției sale, care dansa pe un scaun.

Doi dintre ei au ieșit din bar în acea noapte, iar câteva minute mai târziu au revenit în local, unde au continuat răfuiala cu bărbatul de 41 de ani, l-au atacat de mai multe ori cu maceta pe acesta, bărbatul a încercat să se sustragă, s-a ascuns sub tejgheaua magazinului, unde erau depozitate băuturile alcoolice, însă loviturile i-au fost fatale.

De asemenea, a fost finalizată și necropsia în acest caz, iar bărbatul a suferit o hemoragie puternică. Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar în prezent se află în custodia anchetatorilor. Ei au făcut mai multe declarații și ar trebui să fie prezentați și în fața medicilor, pentru a se constata dacă au avut discernământ în momentul în care au comis fapta.

Crima a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Dâmbovița, iar în urma incidentului un bărbat în vârstă de 41 de ani și-a pierdut viața.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri