Video Cursă nebună pe șosele, în Timișoara. Un șofer drogat și fără permis a lovit 7 mașini, în timp ce fugea de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
sofer fara permis urmarit de politisti
Sursa foto: captură video INFO TRAFIC jud. TIMIȘ

Un bărbat de 38 de ani din Timișoara s-a ales cu dosar penal, după ce a refuzat să oprească la semnalul unui echipaj de poliție și a pornit într-o cursă nebună. În încercarea de a scăpa de agenții de la Rutieră, bărbatul a lovit șapte mașini parcate. Oamenii legii au aflat, ulterior, că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, scrie Timiș Online.

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 15:00, pe o stradă din centrul municipiului Timișoara. Pentru că bărbatul a refuzat să oprească la un control de rutină în trafic, polițiștii au pornit pe urmele lui.

În cursa nebună prin oraș, șoferul a avariat șapte mașini parcate pe marginea drumului. După ultima tamponare, polițiștii au reușit să îl blocheze în trafic.

Au descoperit astfel că bărbatul de la volan nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie.

"Miercuri, 1 februarie 2023, polițiștii Biroului Rutier Timişoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe starda Gheorghe Lazăr din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, dar conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe timpul deplasării autoturismul intrând în coliziune cu mai multe autoturisme parcate, polițiștii reușind imobilizarea acestuia pe Calea Circumvalațiunii. În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că bărbatul de 38 de ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Ulterior, bărbatul a fost testat cu aparatul DrugTest, la care a ieșit pozitiv. S-a ales cu dosar penal atât pentru conducere fără permis, cât și pentru conducere sub influența substanțelor interzise. În plus, tânărul va trebui să suporte și toate pagubele produse. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri