Sari la conținut

Deputatul Rădulescu a distribuit clipul fals cu OZN-ul de la Târgoviște: „Mi se pare verosimil”

Un clip în care apare un OZN și un extraterestru, undeva lângă o pădure de pe lângă Târgoviște, a devenit viral, miercuri, pe Facebook, după ce a strâns în 24 de ore peste 2 milioane de vizualizări, peste 65.000 de distribuiri și peste 20.000 de like-uri. Filmul editat a fost distribuit inclusiv de deputatul PSD Cătălin Rădulescu, care și-a justificat gestul: „Mi se pare verosimil”.

Filmulețul a fost lansat pe două conturi de Facebook fără identitate clară, unul afirmând că extratereștrii au aterizat la Târgoviște, iar altul care susținea că descinderea s-a petrecut la Bacău.

Ridicolul acestor afirmații era completat de imagini: un extraterestru clasic, cu membrele lungi și ochii mari, filmat cu telefonul în timp ce înaintează agale către navă.

Deși trucajul era evident, iar sursa era incertă, foarte mulți români au distribuit filmulețul, convinși că ceva-ceva s-a petrecut la Târgoviște. Între ei și deputatul PSD Cătălin Rădulescu, care l-a distribuit de trei ori într-o jumătate de zi! Rădulescu este unul dintre cei mai vocali parlamentari, implicat în modificarea legilor justiției și a codurilor penale.

Contactat de recorder.ro, Cătălin Rădulescu era de altă părere și s-a arătat chiar entuziasmat de posibilitatea ca extratereștrii să ne viziteze: „Mi se par verosimile imaginile, dar trebuie verificate cu specialiștii. Vă dați seama că dacă e adevărat ar fi bombă? Numai asta am vedea în următoarele săptămâni la televizor”.

„Voi credeți că planeta noastră e singură în Univers? Numai un indolent bolnav n-ar fi interesat și pasionat de așa ceva. Sunt convins că sunt oameni care au întâlnit astfel de cazuri, specialiști, dar nu știm noi, oamenii de rând. Trebuie sunat la Târgoviște, la autorități, la poliție, nu știu. Eu n-am informații suplimentare”, a mai spus deputatul PSD, potrivit sursei citate.