Doi polițiști din Olt s-au șicanat în trafic, apoi s-au luat la bătaie pe o stradă din Slatina. Unul a ajuns la spital

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie pe strada
Foto: Shutterstock

Un incident în care au fost implicaţi doi tineri, ambii poliţişti aflaţi în timpul liber, a avut loc duminică pe o stradă din municipiul Slatina, unul dintre ei fiind transportat la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, incidentul s-ar fi produs în jurul orei 12.00, pe fondul unor şicanări în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu din Slatina.

"La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unor şicanări în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, un tânăr de 32 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, ar fi agresat fizic un alt tânăr de 35 de ani, din comuna Curtişoara, judeţul Olt. De asemenea, la faţa locului s-a deplasat un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale tânărului de 35 de ani, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina", au precizat reprezentanţii IPJ Olt, potrivit Agerpres.

IPJ Olt a început verificări interne în cauză. Ambii poliţişti implicaţi se aflau în timpul liber.

"În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi dispunerea de măsuri legale. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambii tineri sunt poliţişti, astfel că au fost demarate verificări interne", a adăugat sursa menţionată.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri