UPDATE Bărbatul decedat într-un accident în Vrancea era pasager într-una din mașinile implicate

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta la un accident rutier
Accident rutier pe un drum județean. FOTO: Captură Digi24

UPDATE Poliţiştii din Vrancea au stabilit, în urma verificărilor efectuate, că bărbatul decedat, marţi, în accidentul rutier petrecut pe DJ 204E, la ieşire din Panciu spre Haret, ar fi fost pasager într-unul dintre autovehiculele implicate în coliziune, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. Iniţial, unul dintre conducătorii auto ar fi declarat că bărbatul decedat era un pieton care circula pe marginea părţii carosabile a drumului judeţean şi pe care ar fi încercat să îl evite, intrând în coliziune cu un alt autovehicul.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că persoana decedată în era pasager într-unul din autovehiculele implicate în accident.

Întrucât cei doi conducători auto se aflau în stare de şoc, aceştia fiind la rândul lor răniţi în accidentul rutier, nu au putut preciza iniţial date clare cu privire la victimă şi modalitatea de producere a evenimentului rutier", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Bărbatul decedat avea 70 de ani, în urma accidentului rezultând şi rănirea altor trei persoane, respectiv cei doi conducători auto implicaţi în accident şi un pasager al unuia dintre autovehicule.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.


Știrea inițială: 

Accidentul s-a produs pe DJ 204E, la ieşire din Panciu spre Haret, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Din primele cercetări, în accident au fost implicate o mașină și o autoutilitară. Șoferii ar fi spus că au observat un pieton care mergea pe marginea părţii carosabile a drumului judeţean cu o singură bandă pe fiecare sens de mers şi ar fi încercat să îl evite, însă până la urmă, el a fost lovit mortal, fiind acroşat în urma coliziunii celor două autovehicule.

Potrivit poliţiei, în urma accidentului au fost rănite trei persoane, respectiv cei doi șoferi şi un pasager al unuia dintre autovehicule.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri