După două zile la Psihiatrie, femeia care și-a aruncat cei doi copii de la etaj a fost reținută

Data publicării:
femeie dusa pe brate de forte de interventie
Primele declarații făcute de mama din Botoșani care și-a aruncat copiii de la etaj FOTO: Monitorul de Botoșani

Mama care și-a împins cei doi copii de la etajul unui hotel din Botoșani a fost reținută. Cel mai mic dintre copii, în vârstă de doi ani, a murit, iar celălalt, în vârstă de trei ani, este în stare gravă.

În ultimele două zile de la momentul tragediei, femeia a fost internată la Spitalul de Psihiatrie de la Spitalul din Botoșani.

Medicii au externat-o azi., iar procurrii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele ei.

Femeia va fi dusă la instanță cu propunere de arest preventiv. Ea este acuzată de omor și tentativă de omor.

Copilul de trei ani care a supraviețuit este în stare gravă la secția de Neurochirurgie.

În urmă cu două zile, femeia, care se afla la primul etaj al unui hotel din Botoșani, a ieșit pe balcon și a împins copiii de 2 și 3 ani. Medicii nu au mai putut salva viața copilului de 2 ani. Apoi, femeia a amenințat că se sinucide. La fața locului a fost adus atunci și un negociator. 

Înainte de a comite gestul șocant, femeia de 23 de ani, din Albești, i-a trimis un mesaj cutremurător soțului ei, care lucrează în construcții, într-un alt oraș din țară: „Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam. Sper să fii fericit acum că ai scäpat de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă. Cel mai rău î,i pare pentru copii, că ei nu au nicio vină. Dar nu îi pot lăsa așa, ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio”. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri