Ediții și producții speciale dedicate Sărbătorilor Pascale la Digi 24

Data publicării:
SandaStudio

• Sanda Nicola va fi, sâmbătă, gazda transmisiunilor din mijlocul credincioșilor romano-catolici din București și din țară 
• Sărbătorile Pascale romano-catolice marchează debutul proiectului de televiziune pregătit de Digi 24 cu ocazia vizitei Sfântului Părinte Papa Francisc
• În 27 aprilie, Claudiu Pândaru se va afla alături de credincioșii ortodocși care vor asista la Slujba Învierii Domnului oficiată la Mănăstirea Cernica 
• Emisiunile de weekend aduc ediții speciale pe teme pascale și spirituale 

Echipele Digi24 vor fi și anul acesta, ca în fiecare an, alături de români la cea mai importantă sărbătoare creștină, Sfintele Paști. Sâmbătă, 20 aprilie 2019, între orele 23:00 și 00:30, prezentatoarea Sanda Nicola va fi gazda ediției speciale din noaptea de Înviere a Paștelui romano-catolic. Simultan, corespondenții speciali Digi24 vor transmite în direct emoția sărbătorii pascale dintre credincioșii adunați la Slujba Învierii în București, Oradea, Șumuleu Ciuc, Lipova și Cacica.

În această ediție va fi lansat și proiectul Digi24 dedicat vizitei Sanctității Sale Papa Francisc în România. În săptămânile următoare, Digi24 va difuza o serie de reportaje și transmisiuni în direct care vor prefața manifestările prilejuite de evenimentul mult așteptat de comunitatea romano-catolică și nu numai.

Slujba de Înviere, oficiată la Mănăstirea Cernica 

Transmisiunea specială dedicată Paștelui ortodox va avea loc în 27 aprilie 2019 la Mănăstirea Cernica, între orele 23:00 - 01:00. Claudiu Pândaru va aduce emoția sărbătorii aproape de cei nu pot participa la Utrenia Învierii.

Alături de Claudiu vor fi reporterii Digi24 din cele mai importante orașe ale țării și invitații lor, reprezentanți ai bisericii ortodoxe și personalități ale vieții publice. Simbolistica Luminii Sfinte de la Ierusalim, tradițiile și valorile asociate celei mai importante sărbători a creştinătăţii vor fi câteva dintre subiectele discuției cu aceștia.

Concertul extraordinar de Paște susținut de Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin" va fi difuzat la Digi24 în Noaptea Învierii, de la ora 01:00. Reportaje speciale dedicate sărbătorii vor fi difuzate atât în jurnalele de ştiri, cât și în ediţiile speciale ale emisiunilor de la finalul săptămânii.

Pentru weekendul acesta, emisiunea "Ca-n filme" a pregătit interviuri cu actori care au jucat rolul lui Isus, Marius Tudosiei îmbie la „Sănătatea în bucate" cu osterbrot, tartă nemțească de Paște, iar „Bonton" ne vorbește despre sărbătoarea japoneză a cireșilor înfloriți, Sakura. În ziua de Paște, invitații emisiunii “În fața ta” vor fi purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu și preotul Francisc Doboș, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri