Directoarea de la I. L. Caragiale: N-am fost de acord cu suspendarea grevei, dar n-am avut ce face. Materia nu poate fi recuperată

Data actualizării: Data publicării:
andreia bodea
Directorul Colegiului I. L. Caragiale, Andreia Bodea, a declarat, la Digi24, că nu este de acord cu suspendarea grevei, dar că "s-a supus" deciziei anunțate de sindicaliști "pentru că nu a avut ce face". FOTO: Facebook

Directorul Colegiului I. L. Caragiale, Andreia Bodea, a declarat, la Digi24, că nu este de acord cu suspendarea grevei, dar că "s-a supus" deciziei anunțate de sindicaliști "pentru că nu a avut ce face". Ea a subliniat că materia din cele trei săptămâni de grevă nu poate fi recuperată în trei zile și că până la sfârșitul acestei săptămâni doar se vor încheia medii.

"Nu sunt de acord cu suspendarea grevei, m-am supus că nu am avut ce face.

Am fost anunțați că decizia liderilor de sindicat a fost suspendarea, după consultări. Vine un moment în care te supui majorității, dar nu ascund că ne încearcă pe toți un sentiment de frustrare, de neîmplinire", a declarat Bodea.

Ea a precizat că în cele trei zile rămase din acest an școlar se vor încheia mediile.

"Din fericire, caragialiștii au toate notele, se încheie mediile azi, mâine și poimâine se vor încheia la clasa a XII-a. Vineri va fi festivitatea de premiere.

Luni, elevii de a opta intră în examen, apoi cei de clasa a XII-a, cu competențele care vor fi echivalate cu mediile. Se echivalează cu mediile anuale de la a IX-a la a XII-a, se face media acestora, acela va fi calificativul. Exact cum a fost în pandemie, doar că atunci era pandemie, iar acum nu e.

Apoi încep probele scrise la bacalaureat.

În ce privește recuperarea materiei – un răspuns sincer... nu văd cum s-ar putea recupera. Nu e omenește posibil, singura variantă în care se va putea recupera e la toamnă.

Copiii mai mari poate au învățat singuri, au venit la pregătire la școală, dar trei săptămâni nu se pot recupera în trei zile", a spus Bodea.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri