Polițiștii s-au autosesizat în cazul elevilor loviți de o profesoară în Maramureș. Anisie: „Toleranță zero!”

Data actualizării: Data publicării:
profesoara elevi maramures

Polițiștii din Borșa, județul Maramureș, s-au sesizat din oficiu și fac cercetări, după ce, în mediul online, au apărut imagini în care o profesoară lovește mai mulți elevi, scrie Mediafax.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Poliția Maramureș a anunțat, duminică, faptul că polițiștii din Borșa s-au sesizat din oficiu și fac cercetări la o școală din Borșa, unde o profesoară a fost surprinsă în imagini filmate în instituția de învățământ, în timp ce lovește elevii.

Cercetările se fac pentru rele tratamente aplicate minorului, purtare abuzivă și nedenunțarea, urmând a se stabili toate împrejurările producerii faptei și dispunerea măsurilor legale care se impun.

Cercetările se desfășoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

Anisie solicită anchetă inspectoratului școlar: Toleranță ZERO!

Monica Anisie solicită Inspectoratului Școlar o anchetă, după ce a aflat de pe Facebook că mai mulți elevi de la o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș, au fost loviți de o profesoară. „Cu toții trebuie să reacționăm ferm și imediat, cu toleranță ZERO la violența în școli”, a scris ministrul Educației pe rețeaua socială.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri